30 Haziran 2017 Cuma

Blogunuzu Üst Sıralara Çıkartın


Bir çok insan blog yazmaya hevesli bir şekilde başlamıştır.Daha sonra yeterince kitle oluşmaması ve siteye olan ilgi düşüklüğünden dolayı blog yazmayı bırakmış ve hevesi kursağında kalmıştır.Sizde blogunuzu üst sıralara çıkartmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Özgün Olun: Bildiğiniz gibi kopya yazılar arama motorları tarafından algılanıyor ve sizi alt sıralara atıyor.Bu yüzden yazılarınızı özgün olarak yazın.

Resim Kullanın: Sadece yazılardan oluşan içeriklerden kullanıcılar sıkılırlar.Yazınızda resim kullanarak kullanıcıları blogunuza çekebilirsiniz.

Tema: Blogunuzun teması sade ve güzel görünüşlü olursa blogunuz daha fazla tıklanacaktır.

Anahtar Kelimeleri Doğru Kullanın: Kullanıcılar sizin yazılarınızı anahtar kelimeleri kullanarak bulmaktadırlar.Eğer doğru şekilde anahtar kelimeler kullanırsanız siteniz üst sıralara çıkacaktır.

Misafir Yazarlık: Başka blog yazarlarıyla iletişimde olun.Birbirinizin yazılarını paylaşarak hitinizi arttırabilirsiniz.

Konunun İlk Sahibi Siz Olun: İnternette konunun ilk sahibi siz olursanız insanlar ilk olarak sizin sitenizi tercih edeceklerdir.Bu sayede üst sıralara çıkabilirsiniz.

Seo'ya Önem Gösterin: Arama motorlarında üst sıralara çıkmaya Seo denmektedir.Yazılarınızı Seo 'ya uygun yazarsanız sitenizin üst sıralara çıkacağını farkedeceksiniz.

Bonus: Anahtar kelimeleri yazınızın içinde kullanmanız size daha fazla hit getirecektir.